Diabetes

WAAROM SPORTEN MET DIABETES ? 

 

Bij Walter FitPlus staat niet voor niets Plus in de naam. De meeste mensen komen niet bij mij alleen voor een strak lijf. Steeds meer mensen besluiten te gaan bewegen omdat ze zich gezonder en fitter willen voelen. Vaak op eigen initiatief, soms ook op advies van hun (huis)arts. Allemaal met het vaste voornemen om niet alleen te beginnen met bewegen, maar het sporten ook vol te gaan houden. Vooral het volhouden van regelmatige beweging kan lastig zijn.

Tenzij je resultaat behaalt… !!!

En resultaat behaalt u als u onder professionele begeleiding een verantwoord trainingsprogramma afwerkt! En die begeleiding vindt u nu juist in de PLUS van Walter Fitplus.

We trainen in groepen, en voeren onder andere een paar gespecialiseerde programma’s. Een daarvan is het trainingsprogramma voor mensen met Diabetes (Vitaal Les ).

Mensen met Diabetes zijn voor mij een speciale doelgroep. Speciaal omdat het lukt om juist deze groep mensen te helpen om zich fitter en gezonder te voelen wat zich direct vertaalt in een aanzienlijke verbetering in het dagelijks functioneren.

 

De aanpak van Walter Fitplus onderscheidt zich door:

  • Trainen in een groep met gelijkgestemden.
  • Altijd trainen met een coach die je ondersteunt bij het werken naar een gezonder en fitter leven.
  • Gevarieerde training waarbij plezier erg belangrijk is.
  • Regelmatige weeg- en meetmomenten.
  • Een groep gelijkgestemden als klankbord bij praktische ongemakken en problemen.
  •  Uw coach, en motivator die er echt plezier in heeft u te helpen om uw doelen te bereiken.

Bent u geïnteresseerd om gezonder en fitter door het leven te gaan en bent u bereid daarin –  samen met ons– uw tijd te investeren? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvende proefles. Ik hoop u snel in de lessen te zien!